T-PAM d.o.o. I.L.Ribara 57, Ruski Krstur 25233, Serbia
 Telefon 025 703 231  Fax 025 704 205  E-Mail malacko@ptt.rs

Hortyflor - mešavina kravljeg i živinskog stajnjaka

 Hortyflor mesavina stajnjaka

Peletirano organsko đubrivo proizvedeno isključivo mešanjem i humifikacijom odabranih vrsta kravljeg i živinskog stajnjaka koji su podvrgnuti procesu fermentacije u toku 7-8 meseci bez izlaganja procesu sušenja (korišćenjem peći ili vrućeg vazduha).

Ovo organsko đubrivo je jedno od najkompletnijih formulacija koja su danas dostupna na tržištu. Ima istovetni sastav kao i prethodna formulacija, a od iste se razlikuje samo po agregatnom stanju. Pošto je peletirano, pogodno je za primenu u svim povrtarskim usevima i hortikulturi.

Primena Hortyflora

Odlično đubrivo za presađivanje baštenskih biljaka, dendro materijala i zasnivanje travnjaka. Lako se primenjuje i klasičnim rasipačima mineralnih đubriva, neposredno pred izvođenje dopunske obrade Najbolji rezultati se postižu unošenjem ovih đubriva na dubinu od 10-15 cm u završnoj pripremi zemljišta, pred setvu, ili rasađivanje. U zasadima voća đubrivo se inkorporira u herbicidnu traku, na dubini od 10 do 15 cm na udaljenost od stabla od 20 cm. Ukoliko je međuredni prostor pod travnim pokrivačem, potrebno je ravnomerno razbaciti đubrivo po površini travnjaka, a najbolje je ovu operaciju obaviti nakon košenja trave/prohoda malčera, jer se na ovaj način ubrzava razlaganje đubriva. Ova đubriva se mogu koristiti i pre zaoravanja žetvenih ostataka u cilju ubrzavanja njihovog razlaganja i poboljšanja/pospešivanja mikrobiološke aktivnosti u zemljištu.

Hortyflor

isporuka

Robu šaljemo brzom poštom na Vašu kućnu adresu.