T-PAM d.o.o. I.L.Ribara 57, Ruski Krstur 25233, Serbia
 Telefon 025 703 231  Fax 025 704 205  E-Mail malacko@ptt.rs

Folijarna đubriva - Agroleaf Power

Agroleaf

Vrhunska vodotopiva folijarna đubiva koja u sebi sadrže patentirani M-77 kompleks mikroelemenata u helatnom obliku i paket biostimulatora koji pomažu kod usvajanja elemenata preko lista.

 • Agroleaf Power Total

  Agroleaf Power Total (20:20:20 +TE) je folijarno đubrivo namenjeno mnogim usevima.Primenjuje se u usevima koji su izloženi stresnim uslovima kao što su hladnoća i visoke temperature. Takođe se primenjuje kod biljaka koje su opterećene visokim rodom i kod biljaka gde se želi uticati na povećanje prinosa. Ovo đubrivo je kompletna folijarna prihrana koja preventivno deluje na sprećavanju nedostataka makro i mikro elemenata. Agroleaf Power Total je đubrivo koje je napravljeno od najfinijih sirovina i u potpunosti se rastvara u hladnoj vodi, te ne postoji rizik od začepljenja opreme. Đubrivo pruža izuzetno brzu reakciju biljke.
  *TE - mikroelementi
  Agroleaf Power Total
 • Agroleaf Power High P

  Agroleaf Power High P (12:52:5 + TE) je folijarno đubrivo koje je namenjeno za povećanje broja krtola kod krompira i za bolji razvoj korena rasada povrća i cveća. Pospešuje cvetanje i smanjuje mogućnost odbacivanja cvetova. Đubrivo se potpuno topi u vodi i reakcija biljke na njega je izuzetno brza. Zbog svojstva da se potpuno razgrađuje u vodi, ne ostavlja rizik od zapušavanja opreme. Meša se sa većinom preparata za zaštitu bilja. Najveći efekat postiže kod mladih biljaka prilikom prestanka rasta korena ili kod otežanog usvajanja fosfora iz zemljišta. Agroleaf Power High P umanjuje posledica stresa, te se preporučije njegova primena u stresnim situacijama.
  *TE - mikroelementi
  Agroleaf Power High P
 • Agroleaf Power High K

  Agroleaf Power High K (11:5:19 +9 CaO +2.5 Mg + TE) je folijarno đubrivo koje leči i preventivno sprečava pojavu deficita kalijuma i ostalih makro i mikro elemenata. Đubrivo potpomaže ranije sazrevanje plodova, bolju obojenost ploda, povećanje sadržaja šećera i trajnost ploda. Agrolief Power High K ima veoma brzu reakciju i kao i sva folijarna đubriva firme Everris, potpuno jse rastvara u vodi i ne predstavlja rizik od začepljenja opreme. Zbog visoke koncentracije hranljivih materija u đubrivu, primenjuje se u malim količinama. Primenjuje se u svim uslovima, a naročito u uslovima gde je otežano usvajanje hranljivih materija preko korena biljke. Treba ga primenjivati u stresnim situacijama, u zemljištima sa visokim ph i u zemljištima koja imaju svojstvo da vezuju kalijum.
  *TE-mikroelementi
  Agroleaf Power High K
 • Agroleaf Power Ca

  Agroleaf Power Calcium (15:10:31 +TE) prvenstveno sprečava pojavu suve truleži vrha ploda. U slučaju pojave suve truleži preparat se primenjuje korektivno. Primenjije se kod svog plodovitog povrća i voća i kod useva sa povećanom potrebom kalcijuma(kupus, salata, plodovito voće i povrće). Đubrivo ima neposredan uticaj na jačanje ćelijskog zida. Takođe, zbog velikog sadržaja kalijuma utiće na povećanje krupnoće, kvaliteta i trajnosti ploda. Biostimulatori, koji su prisutni u đubrivu, omgućavaju lakše usvajanje hranljivih materija i dugotrajnije dejstvo. Đubrivo je napravljeno od najfinijih sirovina i potpuno se rastvara u vodi, te ne postoji mogućnost od začepljenja opreme. Reakcija biljke je najčešće vidljiva za 24 sata. Najbolje se pokazala primena od početka cvetanja pa sve do početka berbe. Smanjuje uticaj stresnih situacija.
  *TE-mikroelementi
  Agroleaf Power Ca

 


 

 • PRO Mg 25 - Magnezijum Sulfat
 • PRO Fe 1 kg - Gvožđe u helatnom obliku
 • PRO MIX II 1 kg - B 2%, Cu 2,3%, Fe 4,6%, Mn 2,3%, Mo 1,1%, Zn 2,3%

isporuka

Robu šaljemo brzom poštom na Vašu kućnu adresu.