T-PAM d.o.o. I.L.Ribara 57, Ruski Krstur 25233, Serbia
 Telefon 025 703 231  Fax 025 704 205  E-Mail malacko@ptt.rs

Vodotopiva đubriva za prihranu putem sistema kap po kap

Vodotopiva djubriva

 Solinure

 • Solinure GT 1

  Solinure GT-1 (10:5:39+2,0 MgO+TE) je veoma pouzdan i daje veliki doprinos na postignute rezultate. Primenjuje se u plastenicima, staklenicima i na otvorenom polju. Najidealnija primena mu je u fazi porasta ploda i sazrevanja. Idealno je đubrivo za zimske uslove sa smanjenom količinom svetlosti. Ne sadrži hloride i ureu. U sebi sadrži 2% magnezijuma.
  *TE-mikroelementi
  Solinure GT 1
 • Solinure GT 5

  Solinure GT-5 (20:20:20 + TE) je izbalansirano NPK đubrivo i odlično je za primenu u svim vremenskim uslovima. Primenjuje se u fazi porasta lisne mase, porasta i sazrevanje ploda. Napravljen je tako da odlično pokriva potrebe biljke. Najbolji izbor za poboljšanje procesa proizvodnje, i u situacijama kada niste sigurni koje đubrivo da upotrebite. Ne sadrži hloride i sadrži mikroelemente u helatnom obliku.
  *TE-mikroelementi
  Solinure GT 5
 • Solinure GT 8

  Solinure GT-8 (23:10:10 + 5,6 МgO + TE) je odlično đubrivo za fazu vegetativnog porasta u svim uslovima proizvodnje. Sadrži kompleks mikroelemenata i ne sadrži hloride. Primenjuje se za poboljšanje lisne mase ukoliko biljka zaostaje u razvoju. Sadrži visok procenat magnezijuma - 5,6%.
  *TE-mikroelementi
  Solinure GT 8
 • Solinure GT 9

  Solinure GT-9 (11:35:11 + 2,0 МgO + TE) je jako pouzdano đubrivo i napravljeno je od najčištijih sirovina. Solinure GT-9 je idealno đubrivo u početnoj fazi razvoja biljke i ukorenjivanju. Sadrži kompleks mikroelemenata i ne ssadrži hloride i ureu.Sadrži visok nivo fosfora te najveća upotreba u samom startu proizvodnje.
  *TE-mikroelementi
  Solinure GT 9


 

 Agrolution Special

Fantastična vodotopiva mineralna đubriva u čiji sastav ulazi komplet mikroelemenata i namenjena su kao dodatna hrana biljkama i kao rešenje sa problemom mekih voda.

Prednosti Agrolution Special

 • Obezbeđuje sve neobhodnje hranljive elemente
 • Sadrži u sebi pun paket mikroelemenata
 • Pospešuje pristupačnost hranljivih materija
 • Proizveden od najčistijih sirovina
 • Održava sistem za navodnjavanje čist i ne zapušava ga
 • Poboljšava trajnost ploda

 • Agrolution Special 313

  Agrolution Special 313 (14:7:14 + 14CaO + TE) - obezbeđuje svu neobhodnu ishranu biljci povećavajući dostupnost hranljivih materija. Ovaj proizvod ne dozvoljava zagađenost sistema za navodnjavanje zbog svoje čistoće, rastvorljivosti i efekta redukcije bikarbonata. U njegov sastav ulazi Kalcijum koji uveličava vreme čuvanja proizvoda i pomaže smanjenju rizika od bolesti kao što je suva trulež pvrha ploda.
  *TE-mikroelementi
  Agrolution Special 313
 • Agrolution Special 316

  Agrolution Special 316 (13:5:28 + 2CaO + 2.5MgO + TE) - obezbeđuje sve neobhodne hranljive elemente biljci i olakšava njihovo usvajanje. Poseduje svojstvo redukcije bikarbonata u vodi sa kojom se vrši zalivanje. Sadrži u sebi Kalcijum, što onemogućava bolest kao što je suva trulež vrha plodova. Zbog sadržaja Magnezijuma u sebi pospešuje fotosintezu i daje energiju biljci.
  *TE-mikroelementi
  Agrolution Special 316
 • Agrolution Special 324

  Agrolution Special 324 (14:8:22 + 5CaO + 2MgO + TE) - Mineralno đubrivo koje sadrži kompletan spektar mikroelemenata u velikom procentu. Zbog svojeg svojstva redukcije bikarbonata, pokazalo se kao izvanredno u rešavanju problema meke vode. U svom sastavu sadrži Kalcijum što doprinosi boljem čuvanju ploda i sprečavanju bolesti truleži vrha ploda. Sadrži Magnezijum koji daje energiju biljci i pospešuje fotosintezu.
  *TE-mikroelementi
  Agrolution Special 324


 

Agrolution pHLow

Odlična vodotopiva đubriva koja se koriste kod zalivanja zemljišta sa tvrdom vodom.

 • Agrolution pHLow 222

  Agrolution pHLow preporučuje se u uslovima navodnjavanja tvrdom vodom u kojoj je sadržaj HCO3 > 150 ppm,  kao i na alkalnim zemljištima bogatim kalcijum-karbonatom koji je veći od 7%  (CaCO3 >7%).

  Agrolution sadrži visok nivo NPK đubriva i mikroelementa, i ima izraženo svojstvo snižavanja pH vrednosti. Zbog svoje čistoće, vodotopivosti i učinku kiseljavanja, Agrolution pHLow sprečava stvaranje naslaga u sistemima za zalivanje.

  Zbog visokog sadržaja mikro i makro elemenata preporučuje se u ratarskoj proizvodnji kao folijarna prehrana.

  Preporučuje se korištenje u količini od 40 do 60 kg na 10000 metara kvadratnih u roku od 7 dana.

   

  Agrolution pHLow 222
 • Agrolution pHLow 335

  Prilikom pravljenja ovog đubriva u obzir je uzeta dvostruka funkcija, a to je prisutnost svih neobhodnih elemenata i njihova pravilna proporcija i mogućnost rešiti problem sa kvalitetom vode sa kojom se zaliva. Agrolution pHLow se koristi kod zalivanja sa tvrdom vodom. Korišćenjem ovog đubriva pravimo još jedan korak ka optimalnom kvalitetu proizvoda.

  Sprečava nedostatak Azota, Fosfora i Kalijuma i samim tim poboljšava dostupnost ishrane. Izrađeno je od najčistijih komponenata te stoga ne dozvoljava začepljenja u sistemima za navodnjavanje.

  Primenjuje se u količini od 40-50 kg n po hektaru u roku od sedam dana.

  Agrolution pHLow 335

 

 

isporuka

Robu šaljemo brzom poštom na Vašu kućnu adresu.